Digifood - Det nordiske REKO-fenomenet som et digitalt, bærekraftig verdisystem for lokal mat
Prosjektfakta
| Prosjektnummer | 301428 |
| Prosjektleder | Per Egil Pedersen |
| Prosjekteier | Universitetet i Sørøst- Norge |
| Samarbeidspartnere | Virke, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Hanen, Gardsmat og Innlandsfiske, Horgen Gård, Vallumrød gård, Skjærgaarden gartneri AS, Bi-smak økologisk honning, Holte gård, Norges Handelshøgskole, CTF - Service Research Center / Karlstad University, Roskilde University og Hanken Business School. |
| Prosjektperiode | 2020–2023 |
| Ordning | Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri |
| Prosjekttype | Kompetanse- og samarbeidsprosjekt |
| Midlene er innvilget av | Styret for fondet for forskningsavgift på landbruksprodukter |
| Innvilget | 5,1 mill. kroner |
| Resultatrapport |