Digifood - Det nordiske REKO-fenomenet som et digitalt, bærekraftig verdisystem for lokal mat
Prosjektfakta
Prosjektnummer | 301428 |
Prosjektleder | Per Egil Pedersen |
Prosjekteier | Universitetet i Sørøst- Norge |
Samarbeidspartnere | Virke, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Hanen, Gardsmat og Innlandsfiske, Horgen Gård, Vallumrød gård, Skjærgaarden gartneri AS, Bi-smak økologisk honning, Holte gård, Norges Handelshøgskole, CTF - Service Research Center / Karlstad University, Roskilde University og Hanken Business School. |
Prosjektperiode | 2020–2023 |
Ordning | Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri |
Prosjekttype | Kompetanse- og samarbeidsprosjekt |
Midlene er innvilget av | Styret for fondet for forskningsavgift på landbruksprodukter |
Innvilget | 5,1 mill. kroner |
Resultatrapport |