Matlære: Kulinarisk arv som en ressurs i byggingen av ‘Matnasjonen Norge 2030’
Prosjektfakta
Prosjektnummer | 319437 |
Prosjektleder | Annecken Bahr Bugge |
Prosjekteier | OsloMET |
Samarbeidspartnere | Stiftelsen Bocuse D'Or Norge, Norgesgruppen ASA, HANEN, Norges bygdekvinnelag, Næringshagene i Norge, Tidvis formidling AS, Kunnskapsformidlerne AS, Opplysningskontoret for brød og korn AS, Opplysningskontoret for meieriprodukter, Thorbjørnrud hotell AS, Opplysningskontoret for egg og kjøtt, BAMA AS, Opplysningskontoret for frukt og grønt, Røyland gård AS, Årets kokk akademiet, Mathallen AS, Matmerk, Electrolux professional AS, TINE SA, BI, Høgskulen på Vestlandet, Nasjonalbiblioteket, Østfoldmuseene, Anno museum, Lunds universitet, Det grønne museum (SE) og Koszalin University of Technology (Polen) |
Prosjektperiode | 2021–2024 |
Ordning | Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri |
Prosjekttype | Kompetanse- og samarbeidsprosjekt |
Midlene er innvilget av | Styrene for forskningsmidlene for jordbruk og matindustri |
Innvilget | 12,7 mill. kroner |
Resultatrapport |