Prosjektfakta 

Prosjektnummer 319437
Prosjektleder  Annecken Bahr Bugge
Prosjekteier OsloMET
Samarbeidspartnere Stiftelsen Bocuse D'Or Norge, Norgesgruppen ASA, HANEN, Norges bygdekvinnelag, Næringshagene i Norge, Tidvis formidling AS, Kunnskapsformidlerne AS, Opplysningskontoret for brød og korn AS, Opplysningskontoret for meieriprodukter, Thorbjørnrud hotell AS, Opplysningskontoret for egg og kjøtt, BAMA AS, Opplysningskontoret for frukt og grønt, Røyland gård AS, Årets kokk akademiet, Mathallen AS, Matmerk, Electrolux professional AS, TINE SA, BI, Høgskulen på Vestlandet, Nasjonalbiblioteket, Østfoldmuseene, Anno museum, Lunds universitet, Det grønne museum (SE) og Koszalin University of Technology (Polen)
Prosjektperiode  2021–2024
Ordning Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri
Prosjekttype Kompetanse- og samarbeidsprosjekt
Midlene er innvilget av Styrene for forskningsmidlene for jordbruk og matindustri
Innvilget 12,7 mill. kroner
Resultatrapport